Música retro

Musica retro que més s’scoltava… ¡I que segueix sonant!

Els anys 70 van ser els anys de la brillantina i el començament de la música disco. Entre els artistes més destacats d’aquesta dècada podem nomenar Boney M, als Bee Gees i a ABBA.

Boney M i les Antilles

En el cas de Boney M, aquests quatre artistes de les Antilles van aconseguir revolucionar no només la música de l’època amb el seu so ballable i electrònic sinó també l’estètica, ¡posant de moda el conegut pèl “al afro”!

Resultado de imagen de boney m.

Madonna

Telegram https://fivebestvpn.com/best-vpn-for-gaming/ as a TargetDaeshgram is showing some success.

D’altra banda, pel que fa a la música dels anys 80, hem de destacar clarament a Madonna i la seva música pop. Poques artistes han pogut reinventar-se com ella i aconseguir un èxit rere l’altre fins als nostres dies, convertint-se així en “La Reina del Pop”. Entre les claus del seu rotund èxit en la dècada dels 80 es trobaven les seves lletres provocadores, l’explosió de la música pop i una estètica que malbaratava sensualitat.

Resultado de imagen de madonna excitante

Michael Jackson

I si ella és la reina, “El Rei del Pop” indiscutible va ser el ja mort Michael Jackson, icona cultural i fenomen en vendes després del llançament del seu arxiconegut èxit “Thriller”.

Resultado de imagen de michael jackson

Bee Geen

Bee Gees va ser un grup de tres germans britànics, Barry, Robin i Maurice Gibb aquest grup es va originar a Austràlia l’any 1958, els germans Gibb van donar un gran salt a la fama el 1975 fins a 1979 pel característic falset de el grup, també coneguts com els «Reis de la música disco».

Bee Gees 1977.JPG

ABBA

El quartet es va formar a Estocolm el 1972, i va aconseguir la fama internacional a l’triomfar al Festival de la Cançó d’Eurovisió 1974. Des de llavors, ABBA ha guanyat popularitat emprant melodies enganxoses, lletres simples i el seu so propi, caracteritzat per les harmonies de les veus femenines i el wall of sound, un efecte musical creat pel productor Phil Spector.

Resultado de imagen de abba

Modern talking

Modern Talking és un duo alemany de música Eurodisco. Va estar format pel cantant Thomas Anders i el productor Dieter Bohlen. Per vendes, és el segon grup més reeixit a Alemanya, amb més de 120 milions de discos venuts, després de Scorpions.